Köp Powerbags & Sandsäckar på nätet

Powerbags är en mångsidig träningsutrustning som kan användas för en mängd olika övningar och är ofta ett populärt val för atleter och träningsentusiaster som vill utmana sig själva.


Powerbags för bättre styrka, uthållighet och balans

Vad är Powerbags

Powerbags är en form av träningsutrustning som består av en väska eller säck som fylls med sand eller andra material för att öka vikten. De är utformade för att hjälpa till att förbättra styrka, uthållighet och balans, och används ofta inom funktionell träning och crossfit.

Hur tränar jag med powerbags?

Träning med powerbags kan variera i intensitet och svårighet beroende på vikten på väskan eller säcken. De kan användas för allt från grundläggande övningar som knäböj och lunges till mer avancerade övningar som cleans och snatches.

Knäböj

Placera powerbagen på axlarna och utför en grundläggande knäböjsrörelse. Använd vikten för att öka motståndet och träna upp benmusklerna.

Overhead press

Håll power bagen på axlarna och lyft den upp över huvudet för att träna upp armar, axlar och rygg.

Walking lunges

Håll power bagen på axlarna och utför gående utfall för att träna upp ben- och sätesmusklerna.

Cleans

Placera powerbagen mellan dina ben, böj ner och lyft upp den till axlarna. Detta är en avancerad övning som kräver mer teknik och balans.

Snatches

Håll powerbagen mellan dina ben, böj ner och lyft upp den över huvudet i en enda flytande rörelse. Denna övning kräver mycket styrka och teknik.