Magmaskiner - Köp styrkemaskiner på nätet

Maskiner och redskap för att optimera din magträning. Dessa maskiner är utformade för att ge optimal prestanda för både nybörjare och erfarna användare. En stark mage ger dig inte bara magrutor – de ger dig också en förbättrad balans och koordination.


Träna magen – Maskiner och redskap som stärker din bål

Redskap för en effektiv magträning

En magmaskin är ett perfekt redskap för att träna magmusklerna snabbt eftersom den ger dig isolerade övningar som är specifikt utformade för att träna magen. Magträningsmaskiner hjälper dig att göra flera reps på ett kortare tid och du kan i många fall även justera inställningarna för att öka svårighetsgraden. Dessutom är träning med magmaskin säker och komfortabel, eftersom den ger dig stöd och balans som hjälper dig att undvika skador.

Varför är det så viktigt att träna magen?

Magen tillsammans med ryggen utgör som du säker redan vet bålen. I träningssammanhang benämns de vanligtvis som core eller core-träning. För många står dessa muskelgrupper inte överst på prioriteringslistan, men de är ack så viktiga att träna.

En stark bål är viktig för att stödja ryggraden och hålla kroppens olika delar i balans. Det hjälper till att minska risken för skador och smärta, samt öka rörlighet och rörelseförmåga. En stark bål kan även hjälpa till att förbättra din kroppshållning samt minska risken för ryggproblem. Det hjälper även till att ge stöd för andra delar av kroppen, såsom axlar och armar, och öka koordination och smidighet.

Vilken magträningsmaskin passar dig?

Det bästa sättet att välja en magträningsmaskin som passar bäst för dig är att först känna till dina specifika träningsmål. Analysera hur du förväntar dig att din magrutin ska förbättra din kropp.

Om du siktar på att bygga muskler, så kanske du vill ha en maskin som stöder olika typer av övningar som situps, crunches och utfall, eller även vikter för mer avancerade övningar.

Ab Wheel

En Ab Wheel är en träningsmaskin som används för att träna de lägre magmusklerna. Den består av ett handtag som är anslutet till två hjul. Användaren står på händer och fötter och rullar ut hjulen medan de förlänger ryggen, vilket tränar magmusklerna.

Situpskudde

En situpskudde är ett träningsredskap som används för att träna de övre magmusklerna. Den består av två fotstöd och ett handtag som stöder nacken och ryggen. Användaren ligger ner och lyfter upp och ner torso för att träna magmusklerna.

Ab Lifter

En Ab Lifter är en träningsmaskin som används för att träna de lägre magmusklerna. Den består av en platt bas, ett handtag och en arm som stöder ryggen. Användaren står på basen och lyfter upp och ner armen för att träna magmusklerna.

Ab / Low Back träningsmaskiner

Dessa träningsmaskiner används för att träna magmusklerna och ländryggen. De består av en stol som är ansluten till ett handtag och ett stöd för ryggen. Användaren sitter ner och rör sin överkropp upp och ner för att träna magmusklerna och ländryggen.

Rotary Torso

En rotary torso är en träningsmaskin som används för att träna magmusklerna. Den består av en stol som är ansluten till ett handtag. Användaren sitter ner och roterar torso för att i första hand träna de sneda magmusklerna.

Ab Roll Up

En Ab Roll Up är ett litet smidigt träningsredskap som används för att träna de övre magmusklerna. Den består av ett hjul med handtag. Användaren står på händer och fötter och förlänger överkroppen när de rullar ut och in hjulet för att träna magmusklerna.