Massage & Triggers - Köp fitnessutrustning på nätet

Lindra muskelspänningar och motverka stress och utbrändhet. Här hittar du produkter för massage och triggerpunktsbehandling som ger kroppen välbefinnande.


Massage och triggerpunktsbehandling

För dig och dina musklers välbefinnande

Massageprodukter finns det gott om – i många olika utföranden. Vi har samlat en del av dem här, så är du i behov av att mjuka upp dina muskler eller få en avslappnande massage har du hamnat rätt.

Foam Roller

En foam roller skulle kunna beskrivas som en cylinderformad rulle som används före eller efter träning för att stretcha och mjuka upp kroppen. Foam roller används med fördel för att mjuka upp muskler, ligament och bindvävnad samt att lindra muskelspänningar.

Triggers – trigger roller

En foam roller med taggar, räffling eller struktur brukar kallas för trigger eller trigger roller. Denna variant är effektiv på att utföra triggerpunktsbehandling. Triggern kan mjuka upp stela muskelknutar. Triggerpunktsbehandling kan vara väldigt effektivt sätt för att mjuka upp extra stela områden.

Massagemaskiner

Sätt dig ner och slappna av… Det finns många olika typer av maskiner som kan hjälpa dig att slappna av och ta hand om ömmande muskler. Här pratar vi bland annat om massagepistoler, fotmassage, massagedynor, massagekuddar, massagearmar, olika typer av massageapparater och återhämtningsbyxor.

Stolar & Bänkar

För dig som masserar på professionell eller hobbynivå – Här i vår avdelning för massageprodukter hittar du även prisvärda behandlingsstolar och massagebänkar.