Köp Flaskor & Shakers på nätet

Vattenflaskor och shakers hjälper dig att behålla vätskebalansen och din energinivå på topp under hela träningspasset.


Vattenflaskor och proteinshakers

Vätskebalansen – Håll kroppen hydrerad

När man tränar förlorar kroppen vatten genom svettning. För att förhindra dehydrering och bibehålla prestationen är det viktigt att dricka tillräckligt med vatten under träningspasset. Att ha en vattenflaska till hands gör det lätt att ta en klunk vatten när det behövs, och därmed hålla kroppen hydrerad.

Snabb påfyllning av energi

Shakers används ofta för att blanda proteinpulver eller andra kosttillskott med vatten eller mjölk. Ett sådant tillskott kan hjälpa till att återställa energinivåerna och reparera musklerna efter träningen. Att ha en shaker till hands kan göra det enkelt att snabbt blanda ihop en shake eller smoothie och på så sätt snabbt återställa energinivåerna.

Bekvämt och hygieniskt

Att ha en egen vattenflaska eller shaker är mer hygieniskt än att dricka ur en allmän kran eller en dricksfontän. Det är också bekvämt att ha sin egen vattenflaska eller shaker till hands, särskilt om man tränar på en träningsanläggning eller gym där det kan vara långt till en vattenkran eller en dricksfontän.

Miljövänligt

Att använda en egen vattenflaska eller shaker är också mer miljövänligt än att köpa engångsflaskor eller koppar med dryck på gymmet eller i närheten. Genom att använda sin egen vattenflaska eller shaker kan man minska sitt avfall och på så sätt bidra till en mer hållbar miljö.