Köp Kroppsvikter på nätet

Fotledsvikter, viktbälten och handledsvikter – Lägg till extra vikt vid konditionsträningen för att snabbare nå dina mål.


Effektivare konditionsträning med extra kroppsvikter

Ökad belastning

Att använda kroppsvikter som fotledsvikter, viktbälten och handledsvikter kan ha flera fördelar när det gäller konditionsträning. Den extra vikten kan hjälpa dig att snabbare öka din styrka, din uthållighet och förbättra din kondition.

Variation i träningen

Genom att använda kroppsvikter som fotledsvikter, viktbälten eller handledsvikter kan du variera din träning och öka intensiteten på olika övningar. Detta kan bidra till att förbättra träningsresultaten och förhindra att träningen blir tråkig.

Ökad kaloriförbränning

Att lägga till extra vikt under konditionsträning kan öka kaloriförbränningen och hjälpa dig att bränna mer fett. Detta kan vara särskilt fördelaktigt om du vill gå ner i vikt eller förbättra kroppskompositionen.

Starkare muskler

Att använda kroppsvikter som fotledsvikter, viktbälten eller handledsvikter kan hjälpa till att stärka musklerna i benen, ryggen, bålen och överkroppen. Detta kan bidra till att förbättra styrka och uthållighet för olika fysiska aktiviteter.

Tänk på

Att viktigt att använda rätt viktmängd och teknik när du använder kroppsvikter för konditionsträning för att undvika skador och överbelastning. Det är också viktigt att tänka på att vissa övningar kan vara mer lämpliga för viktbälten och handledsvikter medan andra kan vara mer lämpliga för fotledsvikter.