Köp Crosstrainer på nätet

En crosstrainer är ett mycket populärt träningsredskap som på ett smart sätt tränar kondition och alla kroppens stora muskler. Den passar utmärkt både för nybörjare och den som har tränat ett tag. Att crosstrainern är skonsam mot lederna gör den även lämplig vid rehab-träning.


Crosstrainern ger dig både kondition och styrka

Vad är en Crosstrainer

En crosstrainer är en kombination av cykel, trappmaskin och löpband med handtag som hjälper till att få med armarna i rörelsen.

Både kondition och styrka

En crosstrainer är ett utmärkt redskap för att träna både kondition och styrka. Träningen är effektiv och lätt att variera så att man kan anpassa nivån efter sina egna förutsättningar – oavsett om man är nybörjare eller erfaren.

En naturlig rörelse

Crosstrainerns geniala konstruktion ger en naturlig rörelse som är skonsam för både leder och rygg.

Bränn kalorier

Att gå ner i vikt är ett mål för många människor. Med en crosstrainer kan du göra det ganska enkelt. Vid lägre intensitet på träningen kan du säga adjö till cirka 200 kalorier på en halvtimme. Du kan komma upp i runt 400 kalorier om du tränar med en hög intensitet.

Skonsam mot leder

För dig med ledbesvär är en crosstrainer skonsammare för kroppen än att springa eller att använda löpband.

Variera din träning

På de flesta crosstrainers kan du ändra intensiteten och/eller motståndet på din träning. Det ger dig möjlighet att efterlikna andra träningsformer som exempelvis rask promenad eller intensiv trappträning. Inställningarna görs genom att justera motstånd och hastighet. På enklare maskiner får du sköta det manuellet medan de lite mer exklusiva maskinerna är utrustade med förinställda träningsprogram.

Träna hemma

Om du inte har tid att komma till gymmet är det inte sån dum idé att investera i en crosstrainer till hemmagymmet. Det finns gott om prisvärda maskiner på marknaden. Du behöver i princip bara frigöra lite utrymme för den.