Köp Viktmanschetter, VirtuFit, 2 x 1 kg online

Sportgymbutiken erbjuder det mest du behöver för din träning. Här finns det gott om prylar för dig som tränar kondition, styrka, fitness och kampsport. I sortimentet finns även kosttillskott och kläder.

Sortgymbutiken startade som en ren webbhandel år 2000 – nu mer har de även en fysisk butik i Skövde. De erbjuder ett brett och ständigt växande sortiment av träningsprodukter till privatpersoner, företag, föreningar, myndigheter, gym och andra motionsanläggningar.

JTC Power, JTC Sport, JTC Fitness och JTC Combat är Sportgymbutikens egna varumärken, där ständigt utvecklingsarbete sker.

Kondition

Fitnessmaskiner och träningsutrustning för optimal konditionsträning. Träningscyklar, roddmaskiner, löpband, crosstrainers och en hel del annan träningsutrustning för både gym och hemmagym. Genom att inkludera dessa träningsredskap i din träningsrutin kan du lättare uppnå dina fitnessmål och förbättra din allmänna hälsa och ditt välbefinnande.

Kroppsvikter

Kroppsvikter som fotledsvikter, viktbälten och handledsvikter kan ha flera fördelar när det gäller konditionsträning. Den extra vikten kan hjälpa dig att snabbare öka din styrka, din uthållighet och förbättra din kondition.

Träningsredskap på nätet

Det finns många fördelar med att handla sina träningsmaskiner och fitnessredskap på nätet. Den kanske största är utbudet. Träningsbutikerna på nätet har generellt ett mycket större och bredare sortiment än vad ditt lokala gym eller din hälsokostbutik har möjlighet att lagerhålla. Det gör det möjligt för dig att handla exakt den produkt du är på jakt efter utan att behöva kompromissa. En annan stor fördel med att shoppa online är priset. Butikerna på nätet har i regel möjlighet att tillhandahålla sina träningsredskap till ett bättre pris än den lokala fysiska butiken.