Köp Justerbar handstärkare, C. P. Sports online

Sportgymbutiken erbjuder det mest du behöver för din träning. Här finns det gott om prylar för dig som tränar kondition, styrka, fitness och kampsport. I sortimentet finns även kosttillskott och kläder.

Sortgymbutiken startade som en ren webbhandel år 2000 – nu mer har de även en fysisk butik i Skövde. De erbjuder ett brett och ständigt växande sortiment av träningsprodukter till privatpersoner, företag, föreningar, myndigheter, gym och andra motionsanläggningar.

JTC Power, JTC Sport, JTC Fitness och JTC Combat är Sportgymbutikens egna varumärken, där ständigt utvecklingsarbete sker.

Grepptränare

Få starkare hand- och handledsstyrka med en grepptränare. Förutom att stärka ditt grepp och förbättra din hand- och handledsstyrka, kan användningen av en grepptränare också ge andra fördelar som du kanske inte har tänkt på. Ett starkt grepp kan bland annat ge dig bättre balans, minska din stress, förebygga skador och förbättra dina idrottsprestationer.

Styrketräning

Att använda olika typer träningsredskap kan ge många fördelar för din styrketräning och din hälsa. När du använder dessa tillbehör kan du öka motståndet och intensiteten i din träning. Det leder till större muskelstyrka och ökad muskelmassa. Rätt träningsutrustning kan också hjälpa till att förbättra din teknik och form, vilket kan minska risken för skador.

Träningsredskap på nätet

Det finns många fördelar med att handla sina träningsmaskiner och fitnessredskap på nätet. Den kanske största är utbudet. Träningsbutikerna på nätet har generellt ett mycket större och bredare sortiment än vad ditt lokala gym eller din hälsokostbutik har möjlighet att lagerhålla. Det gör det möjligt för dig att handla exakt den produkt du är på jakt efter utan att behöva kompromissa. En annan stor fördel med att shoppa online är priset. Butikerna på nätet har i regel möjlighet att tillhandahålla sina träningsredskap till ett bättre pris än den lokala fysiska butiken.