Köp Gymstick J-Cups, Rig Gymstick online

Gymstick J-Cups, Rig Gymstick

Gymstick PRO-501-tillägg kommer att maximera mångsidigheten och prestandan hos Squat Stands Pro. J-Cups, Safety Bars och Dip Handle är kompatibla med PRO-501 squat stativ, och är helt höjdjusterbara…

999 kr
Köp

Om du är intresserad av att träna hemma eller behöver utrustning för ditt gym, kan du handla träningsredskap online på Kraftmark.se. De har ett brett sortiment av träningsutrustning och tillbehör, oavsett om du är ute efter utrustning för crossfit, yoga, styrketräning eller konditionsträning. Kraftmarks produkter kommer från välkända märken som Xebex och Freemotion.

Gymutrustning

Styrkemaskiner, gymgolv, cable cross-maskiner, smithmaskiner och mycket mer… Här hittar du allt du behöver för att skapa ett fungerande och välutrustat gym - både för privat och kommersiellt bruk.

Racks & Riggar

Rejäla skivstångsställningar som beroende på modell oftast kan nyttjas till flera olika övningar. Många modeller är utrustade med säkerhetsanordningar som tar emot stången när du själv har slut på krafterna.

Träningsredskap på nätet

Det finns många fördelar med att handla sina träningsmaskiner och fitnessredskap på nätet. Den kanske största är utbudet. Träningsbutikerna på nätet har generellt ett mycket större och bredare sortiment än vad ditt lokala gym eller din hälsokostbutik har möjlighet att lagerhålla. Det gör det möjligt för dig att handla exakt den produkt du är på jakt efter utan att behöva kompromissa. En annan stor fördel med att shoppa online är priset. Butikerna på nätet har i regel möjlighet att tillhandahålla sina träningsredskap till ett bättre pris än den lokala fysiska butiken.